Yeelight Selena Stona lampa (Sunlike)


Zaštitite budućnost svog pogleda 

Napredna
SunLike tehnologija


Štetnost
plavog svetla


Smanjunje
Umor očiju


Visoko
osvetljenje


Pametna
kontrola vremena


Visok
Indeks prikazivanja boja

 

 

Sačuvajte nežnoću pogleda vaše dece i pomozite im u njihovom razvoju na najbolji mogući način


Serene Pro ne poseduje direktni odsjaj kada se nalazi u standardnom položaju, odličnim kvalitetom prikazivanja boja i prolazi stroboskopski test sa bezrizičnim IEEE Std 1789 standardom. Kroz temperaturu boje sa Kruithofove krive, svetla ispunjavaju principe vizuelnog zdravlja u metrici spektra i raspodele svetlosti.


- prof. Lim Yan-Dan Laboratorija za električne izvore svetlosti, univerziteta u Fudanu (Šangaj)

 


Plavo svetlo, strobo - svetlo i neujednačeno svetlo mogu naštetiti dečijim očima


Doživite prirodnost dnevne svetlosti

Serene Pro koristi vrhunsku SunLike tehnologiju, stvarajući svetlost koja je vrlo slična prirodnom dnevnom svetlu, koja ograničava količinu štetnog plavog svetla i štiti vid. Patentirana tehnika stvara fleksibilnu stonu lampu za sve visinske položaje. Pametna funkcija tajmera stone lampe nežno podseća vašeg mališana da napravi pauzu kako bi sprečilo oštećenje vida.

 

 

 

Slično prirodnoj sunčevoj svetlosti za olakšavajući pogled


Napredna SunLike Tehnologija


Koristeći vrhunsku Sunlike tehnologiju koja je nagrađena German Elektronik Best Product Gold Award, Yeelight stvara posebnu radnu lampu. Serene Pro koristi ljubičasto osvetljenje (dok tipični LED koristi plavo osvetljenje) u generisanju svetlosti, smanjujući tako količinu štetnog plavog osvetljenja i stvarajući bolje, mirno svetlo.


* Napomena: Sunlike tehnologija je napredna tehnologija koju je razvio Seoul Semiconductor.

 


Tradicionalne LED stone lampe sadrže velike količine plavog osvetljenja, što može biti štetno za dečije oči. Serene Pro koristi SunLike LED i naprednu tehnologiju koja umanjuje štetnost kod dece u ranoj fazi razvoja. Zapravo seritikovano je kao proizvod sa najvećim stepenom sigurnosti.

-Dr Kibum Nam, izvršni potpredsednik Seoul Semiconductor Global 


Raspon boja i prikaza približan sunčevoj svetlosti


Kroz stotine hiljada godina evolucije, ljudsko oko se prilagodilo prirodnoj svetlosti sunca. Stoga, što je osvetljenje približnije prirodnoj dnevnoj svetlosti, to je oku ugodnije. Zbog toga je Yeelight odlučio da koristi Sunlike tehnologiju u svojim svetlosnim perlama. Na spektroskopskom prikazu možemo videti da je svetlost koja se emituje od Sunlike svetlosnih zraka slična onoj koje proizvodi prirodna svetlosti, za razliku od tradicionalnih LED sijalica.


Na gornjoj slici, SunLike sijalice pružaju svetlost bez oštrog vrhunca plave svetlosti kao što je to slučaj kod tradicionalnih LED perli.

 

 


Prijatno za vid sa niskim sadržajem plavog osvetljenja


Plavo osvetljenje sa talasnom dužinom u rasponu 420nm-450nm ima mogućnost potencijalnog prodora i u očnu duplju i time može direktno oštetiti rožnjaču, očna sočiva, pa čak i mrežnjaču. Serene Pro smanjuje prekomerno plavo osvetljenje i može smanjiti štetnost vida kod dece u razvoju.

 

 

 

Bez strobonskog efekta za ugodnije okruženje


Serene Pro koristi RC filter visoke definicije koji menja frekvenciju talasa od trabsverzalnog talasa koji su skloni blješavom odsjaju za razliku od logitudinalnih talasa. Ovim se postiže stabilno napajnje lampe i u velikoj meri smanjuje jarku svetlost koja može prouzrokovati naprezanje očiju.


-  prof. Lin Yan-Dan Laboratorija za električne izvore svetlosti univerziteta u Fudanu (Šangaj)


Kriva inspekcije stroba


Podaci o pregledu strobea Yeelight Serene Pro: velika osvetljenost - dubina stroba 0,24% bez stabilne frekvencije; mala osvetljenost - dubina stroba 2,19%, -977Hz


Yeelight Serene Pro Tradicionalni LED-lampe
 
 

Savršena osvetljenost i rasprostranjenost svetlosti


Koristeći 88 SunLike sijalica, Serene Pro emituje svetlost po površini koja se ravnomerno prostire. Serene Pro garantuje osvetljenost, izbegavajući odsjaj i druge komplikacije. Bilo da se nalazi knjiga ili album za čitanje objekat će biti ravnomerno osvetljena.


Radijus osvetljenosti 300 mm ≥ 500 Lux

Radius 500mm osvetljenosti ≥ 300 Lux

Prirodno svetlo pruža vam pravilan prikaz boja


Sa indeksom prikaza boja Ra≥ 95*, Serene Pro može tačno prikazati boju kao da se nalazi pod prirodnim dnevnim svetlom. Pod svetlošću Serene Pro možete tačno razlikovati slične boje poput tamno plave ili crne, omogućavajući vam realistično sagledavanje njihove raznolikosti.

 
 

Prijatan prikaz boja za osobe sa osetljivim vidom


Serene Pro ima temperaturu boje od 4000K, što odgovara industrijskim standardima za zaštitu očiju. Svetlost je blaga, a ne bleštava i neće uzrokovati pospanost zbog visoke temperature boje, tako nežno čuva vaše oči.


Pametna stona lampa za vaše pametnice


Pametni indikator vas podseća da napravite pauzu


Deca su prirodno radoznala bića, što rezultira time da su često zauzeta svojim umećima i zaboravljaju da prave pauze. Serene Pro to rešava aktiviranjem „lampica tajmera“ dugmeta. Držanjem ovog dugmeta 2 sekunde pokrenuće se podešavanje zaštite, tako da se blago zatamni i osvetli nakon unapred određenog vremenskog perioda kako bi dete upozorilo da je vreme za pauzu. Ovo pomaže u zaštiti očiju i stvaranju dobrih navika za učenje kod dece.

 
 

Pametna kontrola aplikacija


Pametni indikator vas podseća na pauze


Koristeći aplikaciju Mi Home ili aplikaciju Yeelight, lampom možete upravljati putem vašeg mobilnog uređaja. Izaberite radnje kao što su režim rada u učionici, podešavanje tajmera ili druge funkcije koje će pomoći vašem detetu i njegovim očima.

 

Pažljiv dizajn koji će rasti uz vaše mališane


Neka vaša deca rastu uz Serene Pro


Koristeći patentiranu tehniku dizajna sa više osi, Serene Pro je prilagođava visini vašeg deteta. Sa postoljem prečnika oko 20 cm, lampa može dostići dimenzije oko 33 cm x 20 cm x 50 cm.
Podesite osvetljenost
jednostavnim kikom


Deca mogu lako da kontrolišu osvetljenost jednostavnim pokretom prsta na slajderu osnove platforme. 

Svetlosna struktura


88 sveća
Svetleći dizajn
Svetlo i ujednačeno osvetljenje 
 

Slajder za osvetljenost


10 laganih osnova perle
Osvetlite dodirom
Lako za upotrebu 

Baza


Metalni držač
Podloga sprečava klizanje
Sigurno i stabilno
Za bolji vid vaše porodice


Blaga svetlost koje je slično prirodnom dnevnom svetlu štiti ne samo vid vaše dece već i čitave porodice.

 

Parametri

Naziv:
Yeelight Spokojna Lampa
Model:
YLTD04YL
Boja:
Moca Gold
Veličina:
330mm X 200mm X 500mm
Težina:
2390g
Svetlosni fluks:
650lm (-10%/+20%)@4000K
Temperatura boje:
4000K
Prikaz boja:
Ra≥95
Raspon osvetljenosti:
100lm~650lm
Ocenjena moć:
15W