Razer Chroma™RGB Integracija

Dovedite gejming na viši nivo uz besprekornu integraciju izmeðu Yeelight and Chroma™

Integracija omogućava lako povezivanje izmeðu pametnih Yeelight sijalica koje menjaju boju i perifernih jedinica sa omogućenom Razer Chroma tehnologijom.Omogućava reaktivne svetlosne efekte koje pokreće dogaðaj u bilo kojim igrama sa omoguæenim Chroma-om.
 

Čeka vas zaista obuzimajuće igračko iskustvo!


 

Stvorite impresivno okruženje za igre

Yeelight svetla koja menjaju boju deo su Chroma ekosistema Povežite svoje Yeelight i Razer proizvode i gledajte u realnom vremenu kako se svetla menjaju dok igrate!
 

Podesite raspoloženje pomoću Chroma Visualizer-a

Uključivanjem Chroma Visualizer možete lako povezati Zeelight i Razer Chroma periferije sa medijom (muzika ili video) za zabavno i imersivno iskustvo.
 

Prilagodite Chroma Studio svom srcu

Želite efekat koji zaista možete nazvati svojim? Prilagodite svoje lične svetlosne efekte koristeći bilo koju od 16,8 miliona dostupnih boja i jedinstvenih svetlosnih efekata u Chroma Studiju, dostupni u Razer Sinapse 3.
 

Povežite se bez napora

Uživajte u beskrajnim mogućnostima Chrome povezivanjem svojih najnovijih Yeelight svetla u boji * i Chroma kompatibilne igre pomoću Yeelight Chroma Aplikacije za povezivanje i Razer Sinapse 3 - obe su lako dostupne online.
*Do 10 Oktobra 2020 Yeelight Pametna LED Sijalica1S (u boji) (prilikom ažuriranja firmvera na V2.0.6_0030 ili noviju verziju) Yeelight LED traka 1S (prilikom ažuriranja firmvera na 2.0.6_0013 ili noviju verziju), i Yeelight GameBar (biće predstavljen u kontinentalnoj Kini u Q4) podrška za Razer Chroma. Uskoro stiže još.
 

Započnite odmah sa Yeelight Razer integracijom

Yeelight proizvodi u boji
Korak 1: Povežite ureðaje sa Yeelight aplikacijom
Razer Sinapsa 3
Korak 2: Preuzmite i ulogujte se na Razer sinapsu 3
YYeelight Chroma konektor
Korak 3 : Preuzmite i otvorite Chroma konektor
 
 
 

Dodatni bonus

Da li želite da se upoznate sa najnovijom Razer integracijom? Tematsko darivanje sada poklanja najnoviji paket Yeelight traka i sijalica u boji, nagrada vredna 110 dolara.


Prijavite se za darivanje